Support Home > Sociaal > Publicize

Publicize

Publicize maakt het eenvoudiger om als je een nieuwe post op je website publiceert, deze automatisch op andere sociale media netwerken te delen.

Publicize Opties

Je kunt je website met een van je sociale netwerk profielen verbinden door de volgende stappen te volgen:

  • Ga naar Instellingen in je dashboard
  • Klik op “Nieuw Toevoegen” naast het Sociale Netwerk waarmee je wilt verbinden
  • Log in op die Sociale Netwerk Website en autoriseer de verbinding

Als je verbinding met een van de beschikbare services goedgekeurd is, zie je de Publicize sectie in de Publish box op het scherm waarop je je post schrijft, telkens als je een nieuwe post schrijft.

Publish Meta Box Met Publicize Enabled 3.8

Publiceer de post zoals je gewend bent, en je zult hem zien verschijnen op de services die je ingeschakeld hebt.

Als je een bepaalde post niet op een van de Publicize services wilt plaatsen, klik dan gewoon de Publicize Bewerken link aan. Vervolgens kun je
elke gewenste service ontvinken. Je kunt ook het bericht dat meegezonden wordt aanpassen door het in het vakje Aangepast Bericht te tikken.

Meer weten?

Afbeeldingen in Publicize

Facebook en Twitter Publicize selecteren afbeeldingen met  ten minste 200 x 200 pixels in de volgende volgorde:

  • Bijzondere afbeelding
  • Een afbeelding als bijlage bij de post is  en ingevoegd
  • Elke andere afbeelding in de post (geen bijlage maar mogelijk gekoppeld)

Tumblr Publicize zal een afbeelding tonen als je post een afbeelding is, een post formaat, of als er een afbeelding in de eerste 256 karakters van de post zit.

Aanvullende informatie

  • Als je een post als Draft opslaat, wordt hij niet gepubliceerd
  • Statische pagina’s worden niet gepubliceerd
  • Geplande posts worden gepubliceerd  – op het moment dat ze gepland zijn om gepubliceerd te worden
  • Als je een plugin gebruikt om bestaande posten te clonen of te dupliceren, zal ook de status gedupliceerd worden. Als de orginele post al gepubliceerd is, zal Publicize niet geactiveerd worden voor de gecloonde post
  • Publicize werkt voor Administrtor, Beheerder of Auteur. Als je aan een blog bijdraagt, kun je Publicize niet gebruiken.
  • Als je je eigen URL verkorter gebruikt, zoals bit.ly, gebruikt Publicize deze verkorte URL inplaats van wp.me
  • Als je nieuwe verbindingen toevoegt, heb je de optie op te beslissen of ze beschikbaar zijn voor alleen jouw account of ook voor al de andere gebruikers van het blog. Om de verbinding voor iedereen beschikbaar te maken, controleer je de prompt voor wanneer je de verbinding toevoegt
  • Als je een verbinding beschikbaar maakt voor alle gebruikers van een blog, is het enige wat een gebruiker van je website kan doen is naar het sociale netwerk posten. Ze hebben geen toegang tot iets anders, zoals rechtstreekse toegang tot het sociale netwerk.

Hoe Publicize aan te passen

Publicize bevat ook filters om je het standaard gedrag met additionele plugins aan te laten passen, of via een simpele toevoeging aan de functies van je thema’s. Hier volgen enkele voorbeelden:

  • Hoe Publicize opties van het Nieuwe Post scherm te verwijderen
  • Voorkom dat de verbindingen automatisch geselecteerd worden

 

  • Categorieën